Den Danske Klarinettrio, mandag d. 11. oktober kl. 20 i Vemmetofte kloster

Koncert med DEN DANSKE KLARINETTRIO: Tommaso Lonquich, klarinet, Jonathan Slaaato, cello, Martin Quist Hansen, klaver.

De to sidstnævnte er nok bedst kendt fra Trio Ondine og deres talrige priser og koncerter over det meste af jordkloden. Tommaso er soloklarinettist i Ensemble Midtvest i Danmark og ved
Lincoln Center Chamber Music Society i New York. Han er kendt som en ”formidabel klarinettist ” (Mundo Clásico), og rost for sin ” overdådige tone”. Ved koncerten i Vemmetofte spiller de musik af bl.a. Beethoven og Hartmann.

Operettekompagniet, søndag d. 24. oktober kl. 15, Kultunariet

N.B.: Tidspunktet er ændret fra oprindeligt den 18. april.

Operettekoncert med OPERETTEKOMPAGNIET: Thomas Koppel, tenor, og Carol Conrad, klaver, i selskab med tre unge stjernetalenter: Sopranen Cassandra Lemoine, mezzo’en Sidsel Aja Eriksen og tenoren Jonathan Koppel, søn af Thomas.

Ingen tvivl om, at disse fem kunstnere har netop det program til os , som vi trænger til midt i april , hvad enten vi stadig er midt i en coronatid, på vej ud af den, eller helt ude af den. De har en dejlig evne til at blande gammelkendte toner, som mange af os kan nynne med på, med helt nye og “friske varer”, som hurtigt kan gå hen og blive hits for vore efterkommere. Velkommen til en festlig eftermiddag!

Løvehavehus Kvartetten, mandag d. 8. november kl.20 i Vemmetofte Kloster

Koncert med LØVEHAVEHUS KVARTETTEN: Karen Johanne Pedersen, violin, Jacob Shaw, cello, Ida Nystad og Magnus Wenzel Most, klaver.

Foto: Jacob Shaw, Karen Johanne Pedersen, Magnus Wenzel og Ida Nystad

De to kunstnerpar, bosiddende i henholdsvis Scandinavian Cello School på Stevns og “Løvehavehus” ved Sorø, gav forrige august en forrygende kammerkoncert for åbne døre og vinduer i Løvehavehus, med tilhørerne siddende både inde og i haven. På programmet stod musik af Johs. Brahms, spillet med en nerve og en intensitet, der nærmest gav tilhørerne gåsehud. Nu skal vi møde de højt uddannede musikere i et rent ”indendørs” program i klostrets herskabelige omgivelser. Om Brahms stadig er med på programmet, er endnu uvist.