Tak for 2020

2020 blev et år med udfordringer. Men alligevel lykkedes det Faxe Kunst- og Musikforening at afvikle et fuldt, men ganske vist forsinket program med masser af dejlige oplevelser med klassisk musik.

Så vi vil gerne benytte lejligheden til at takke vore trofaste medlemmer og gæster, samt vore værter og støttegivere, for den opbakning, I har givet os.

Årets sidste arrangement på det altid gæstfrie Vemmetofte Kloster blev en rigtig dejlig koncert med 2 unge veloplagte og sympatiske musikere: Louise McClelland Jacobsen og Bogdan Nicola, som gennemførte deres godt udtænkte program i fin stil for et publikum, der hurtigt blev varmet op til lige så varmt bifald ,- med Louises mor Sarah McClelland på 1ste række. Sarah er prof. musiker, 1.violinist i DR symfoniorkestret. Så Louise har det ikke fra fremmede!

Bogdan Nicola ( f. i Rumænien) fik et velstemt flygel at spille på, stemt samme formiddag af Erling Skafte-Petersen. Det fortjente han, han spillede især Chopins kontrastrige Ballade i fin stil.