Koncertsteder

Vemmetofte Kloster
Klostervej 3, 4640 Faxe
Fruerstuen på Vemmetofte kloster imponerer med smukke prismelysekroner og vægbeklædning af hollandsk gyldenlæder. En perfekt ramme for foreningens klassiske koncerter. NB: Parkering ved Vemmetofte

KULTUNARIET
Søndergade 12, 4690 Haslev
Tidligere var det Haslev Seminariums festsal, som nu har gennemgået en foryngelseskur med plads til “det helt store udtræk” og velegnet til god klassisk musik.

HASLEV KIRKE
Kirkepladsen 8 B, 4690 Haslev
I det lyse og åbne kirkerum med godt udsyn til musikerne er der gode betingelser for koncerter. I det tilstødende glashus er der mulighed for servering af en forfriskning i pausen.

Faxe Kirke
Kirketorvet 11, 4640 Faxe
Faxe Kirke er fra midten af 1400-tallet og opført i sengotisk stil af røde munkesten med hvide kridtstensbjælker. I våbenhuset findes kalkmalerier fra før reformationen. Kong Hans forærede i 1492 kirken til Københavns Universitet, som ejede den frem til 1934, hvor den overgik til selveje.

Kirken har en hyggelig og indbydende atmosfære og egner sig fortrinligt til klassisk musik, hvilket kom tydeligt frem ved det pæne fremmøde ved den gratis koncert, som Faxe Kunst- og Musikforening arrangerede i samarbejde med kirken under Kulturnatten den 23. september 2022.