Koncertsteder

Vemmetofte Kloster
Klostervej 3, 4640 Faxe
Fruerstuen på Vemmetofte kloster imponerer med smukke prismelysekroner og vægbeklædning af hollandsk gyldenlæder. En perfekt ramme for foreningens klassiske koncerter.

KULTUNARIET
Søndergade 12, 4690 Haslev
Tidligere var det Haslev Seminariums festsal, som nu har gennemgået en foryngelseskur med plads til “det helt store udtræk” og velegnet til god klassisk musik. Kultunariet - inde

HASLEV KIRKE
Kirkepladsen 8 B, 4690 Haslev
I det lyse og åbne kirkerum med godt udsyn til musikerne er der gode betingelser for koncerter. I det tilstødende glashus er der mulighed for servering af en forfriskning i pausen.

VINDBYHOLTGAARD
Vindbyholtvej 8, 4640 Faxe
Vindbyholtgaard er en smuk firlænget gård fra omkring 1650 i landsbyen Vindbyholt ved Faxe, ca. en time i bil syd for København. Forfatteren Leif Hasle testamenterede ved sin død i 2016 sin samlede formue, inklusive sin omfattende kunstsamling og sine ejendomme, til en almennyttig fond, Forfatteren Leif Hasles Fond, som gården i dag huser.
Fonden arrangerer bl.a. via sin tilknyttede venneforening forskellige arrangementer, og i samarbejdet med FKM er arrangementerne altid med tema i klassisk musik.