Koncerter

Velkommen til 8 koncerter i 2018

Ganske som i 2017 med fire koncerter i Vemmetofte Kloster, to på herregården Jomfruens Egede og to i Haslev. Vi tager foreningens navn “kunst- og musikforening” for pålydende, idet det talte ord vinder indpas hele to gange. Vi er meget stolte af at kunne præsentere Ghita Nørby på Vemmetofte Kloster sammen med hendes uundværlige medspiller Lars Hannibal, der i øvrigt vender tilbage senere på året sammen med Michala Petri. Sidst på sæsonen blander vi igen det levende ord med musikken, når vi skal høre om “Ungdom og galskab” i kongehuset i 1800-tallet.

Pbv
Hans Krarup – Formand

Mandag d. 5. november 2018 kl. 20 i Vemmetofte Kloster, Klostervej 3, 4640 Faxe – “UNGDOM OG GALSKAB.”

“UNGDOM OG GALSKAB.” Koncert med foredrag om Charlotte Frederikke, Frederik VII`s mor. Med Birgitte Nyborg og Duo Suonante: Katrine Dyrehauge Roos, sopran og Lars Hedelius-Strikkertsen, guitar. Birgitte Nyborg, der har skrevet bogen om den skandaleramte prinsesse, der blev forvist fra det danske hof efter en sex-skandale, fortæller om hendes liv og hendes tid. Duo Suonante .. Læs mere

27. december, 2017,

Denne hjemmeside lagrer en stump programkode på din enhed, som bruges til at give dig en brugertilpasset oplevelse og vise, hvad du interesserer dig for. Det sker i overensstemmelse med EUs dataforordning. Hvis du ikke ønsker dette, kan du her sige nej for et års varighed.

Acceptér eller Nej tak