Onsdag d. 30. september 2020 kl. 20 i Fruerstuen i Vemmetofte kloster, Klostervej 3, 4640 Faxe. Koncert med TRIO VIVO, Tue Lautrup, violin, Johan Krarup, violoncel, og Emil Gryesten, flygel.

N.B. : UDSAT FRA OPRINDELIGT DEN 13. MAJ.
ALLEREDE KØBTE BILLETTER REFUNDERES, OG MAN VIL SKULLE GENKØBE BILLETTER.

Trio Vivo udgøres af tre fuldblods musikere, der har slået deres navne fast som fornemme repræsentanter for klassisk musikudøvelse.

Tue Lautrup er violinist i Aarhus Symfoniorkester, Johan Krarup er cellist i DR SymfoniOrkestret, og ved siden af sin omfattende koncertvirksomhed underviser Emil Gryesten i klaver og kammermusik ved Aalborg Kulturskole og Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. I Vemmetofte spiller de Beethoven og Schumann.

Før pausen: Robert Schumanns trio opus 63 i d mol for violin, cello og flygel.

Efter pausen: Ludwig van Beethovens trio i B-dur opus 95 . (”Ærkehertugtrioen”)

Onsdag d. 7. oktober 2020 kl. 20 i Fruerstuen, Vemmetofte kloster, Klostervej 3, 4640 Faxe. Klaveraften med KATRINE GISLINGE.

N.B.: UDSAT FRA OPRINDELIGT DEN 6. APRIL.
ALLEREDE KØBTE BILLETTER REFUNDERES, OG MAN VIL SKULLE GENKØBE BILLETTER.

Det er kun 3 år siden Katrine sidst gav koncert i vores forening. Men vi kan vist roligt sige, at det er mindst 2 år for længe.

Katrine Gislinge er en af de mest efterspurgte pianister, både hertillands og i udlandet. Samtidig kan vi fejre Beethoven-året, og det har Katrine lovet ved bl.a. at spille hans vidunderlige sonate opus 57 i f-mol: ”Apassionata”.

Katrine Gislinge, pianist
Køb billet
Vejledning – klik

Mandag d. 30. november 2020 kl. 20 i Fruerstuen i Vemmetofte kloster, Klostervej 3, 4640 Faxe. Koncert med den unge sopran Louise McClelland Jakobsen, akkompagneret af pianisten Bogdan Nicola.

Louise er bachelor studerende ved Det kgl. Danske Musikkonservatorium, elev af Hanna Hjort. Nicola, der er rumænsk født, er Louises studiekammerat fra konservatoriet.

Sammen fremfører de et program med hovedvægten på danske sange og romancer.

Louise McClelland Jakobsen, sopran