Mandag d. 31. august 2020 kl. 19.30 i Riddersalen på Gisselfeld slot, Gisselfeldvej 5, 4690 Haslev. ARILD KVARTETTEN.

Igen kan vi med stor glæde byde på koncert i den smukke sal , der både arkitektonisk og akustisk danner den perfekte ramme om klassisk kammermusik. I år skal vi sige velkommen til Arild kvartetten, hvis medlemmer alle er erfarne musikere fra Det Kongelige Kapel og DR SymfoniOrkestret: Tobias Sneh Durholm og Johannes Søe Hansen, violiner, Stine Hasbirk Brandt, bratsch, og Ingemar Brantelid, cello.

Før koncertpausen spiller kvartetten Beethovens kvartet opus 18 nr. 2. Efter pausen skal vi høre Mozarts vidunderlige klarinetkvintet i A-dur, hvor soloklarinettist i DR SymfoniOrkestret Klaus Tønshoff spiller solostemmen. Det bliver en stjernestund med den bedste musik og de bedste musikere i den smukkeste koncertsal!

Arild Kvartetten

Søndag d. 20. september 2020 kl. 15 på Vindbyholtgaard, Vindbyholtvej 8, 4640 Faxe. MARIA MÅNSON: Klassisk musik og moderne film.

Der buldres og brages, pizzikeres og trompeteres i både adagio og allegro, mens billederne farer forbi på det store lærred. Sådan har det været i mere end 100 år, og det må aldrig stoppe!

Men hvorfor er den klassiske musik til stadighed så populær i den moderne film? Hvordan er den blevet brugt gennem filmhistorien? Og ville Wagner mon have været filmkomponist, hvis han havde levet i det 20. århundrede? Filmjournalist Maria Månson inviterer til en eftermiddag i den symfoniske filmmusiks tegn.

Filmjournalist Maria Månson, Danmarks Radio —- (Foto: Bjarne Bergius Hermansen)

Onsdag d. 30. september 2020 kl. 20 i Fruerstuen i Vemmetofte kloster, Klostervej 3, 4640 Faxe. Koncert med TRIO VIVO, Tue Lautrup, violin, Johan Krarup, violoncel, og Emil Gryesten, flygel.

N.B. : UDSAT FRA OPRINDELIGT DEN 13. MAJ.
ALLEREDE KØBTE BILLETTER REFUNDERES, OG MAN VIL SKULLE GENKØBE BILLETTER.

Trio Vivo udgøres af tre fuldblods musikere, der har slået deres navne fast som fornemme repræsentanter for klassisk musikudøvelse.

Tue Lautrup er violinist i Aarhus Symfoniorkester, Johan Krarup er cellist i DR SymfoniOrkestret, og ved siden af sin omfattende koncertvirksomhed underviser Emil Gryesten i klaver og kammermusik ved Aalborg Kulturskole og Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. I Vemmetofte spiller de Beethoven og Schumann.

Før pausen: Robert Schumanns trio opus 63 i d mol for violin, cello og flygel.

Efter pausen: Ludwig van Beethovens trio i B-dur opus 95 . (”Ærkehertugtrioen”)

Onsdag d. 7. oktober 2020 kl. 20 i Fruerstuen, Vemmetofte kloster, Klostervej 3, 4640 Faxe. Klaveraften med KATRINE GISLINGE.

N.B.: UDSAT FRA OPRINDELIGT DEN 6. APRIL.
ALLEREDE KØBTE BILLETTER REFUNDERES, OG MAN VIL SKULLE GENKØBE BILLETTER.

Det er kun 3 år siden Katrine sidst gav koncert i vores forening. Men vi kan vist roligt sige, at det er mindst 2 år for længe.

Katrine Gislinge er en af de mest efterspurgte pianister, både hertillands og i udlandet. Samtidig kan vi fejre Beethoven-året, og det har Katrine lovet ved bl.a. at spille hans vidunderlige sonate opus 57 i f-mol: ”Apassionata”.

Katrine Gislinge, pianist
Køb billet
Vejledning – klik

Mandag d. 30. november 2020 kl. 20 i Fruerstuen i Vemmetofte kloster, Klostervej 3, 4640 Faxe. Koncert med den unge sopran Louise McClelland Jakobsen, akkompagneret af pianisten Bogdan Nicola.

Louise er bachelor studerende ved Det kgl. Danske Musikkonservatorium, elev af Hanna Hjort. Nicola, der er rumænsk født, er Louises studiekammerat fra konservatoriet.

Sammen fremfører de et program med hovedvægten på danske sange og romancer.

Louise McClelland Jakobsen, sopran